Tiedote otsikot 
 Finnsec '19
 ICTexpo '16
 Finnsec 15
 ICTexpo '15
 ICTexpo '14
 Finnsec 13
 Habitare 13
 Habitare 12
 Finnsec 11
 Habitare 11
 Habitare 10
 Finntec 10
 Lääkäripäivät 2010
 Elkom 09
 Habitare 09
 Habitare 07
 Elkom 07
 FinnTec 06
 Habitare 05
 Kuntaliiton IT-päivät
 Elkom 05
 Lääkäripäivät

 

 

Finnsec '19

Scanmagnetics SHREDCURITY SERVICE esitteli päivitetyn kovalevysilppurin ja tietoturvapalvelun uudet palvelukonseptit Finnsec messuilla Helsingissä Lokakuussa 2019. Oli ilo huomata, että asiakkaat tiedostavat enenevässä määrin todeksi lausahduksemme "Kontrolli kovalevyyn häviää samalla sekunnilla kun se ylittää kynnyksen kokonaisena". Silppuaminen omissa toimitiloissa, oman henkilökunnan toimesta on ainoa oikea toimintatapa! Ja kuten aikaisemminkin, meillä oli samalla ilo silputa muutamien vieraiden mukanaantuomia levyjä, jolla varmistettiin ettei kukaan, koskaan, pysty väärinkäyttämään ainakaan heidän tiedostojaan.

 

 

ICTexpo 2016

Scanmagnetics ja ICT Expo yhdistivät osaamisensa tarjotessaan tapahtuman kävijöille mahdollisuuden HDD/Kiintolevyjen silppuamiseen korkeimmalla tietoturvatasolla, joka harvoin on yksityishenkilöiden ulottuvissa. Toimme nipun Kiintolevysilppureita ständille ja tuhosimme kävijöiden mukanaantuomat HDD.t 1mm - 4mm silpuksi omistajan valvovan silmän alla. Melkoinen määrä kävijöitä varmisti ettei kukaan, koskaan, pysty väärinkäyttämään hänen tiedostojaan. Kiitokset kävijöille ja järjestäjälle mielenkiintoisesta tapahtumasta.

 

 

Finnsec 15

Scanmagnetics @ Finnsec'15 - HDD-/Kiintolevysilppuri silppusi kovalevyjä, valvomopöytä korkeussäädöin ja Monitoriseinärunko paransivat valvomoergonomiaa - kuten myös Humanscalen Para/Flex 8 screenin teline ja Freedom tuolit. Messujen todellinen uutinen : HDD tuhoaminen Palveluna - omissa tiloissa, omalla henkilökunnalla, kaikki ulkoiset vaikutukset eliminoituna.   

 

 

ICTexpo 2015

Scanmagnetics esitteli Huhtikuussa 2015 Helsingissä järjestetyssä ICTexpo 2015 tapahtumassa MAXXeGUARD HDD-/Kiintolevysilppurin tuhoamistuloksia. Silppuri mahdollistaa kiintolevyn varman tuhoamisen toimitiloissa - ilman että kovalevy poistuu määritellyltä turva-alueelta. Valvomoergonomiasta näytillä olivat Humanscalen QuickStand ja Freedom sekä valvomopöytäkonseptit.

 

 

ICTexpo 2014

Scanmagnetics esitteli ICTexpo 2014 tapahtumassa uuden MAXXeGUARD HDD-/Kiintolevysilppurin jolla kiintolevyn varma tuhoaminen toimitilojen sisällä on ensi kertaa mahdollista. Valvomoergonomiasta esiteltiin Humanscale Monitoritelineet, Valvomotuolit Freedom ja Diffrient World Chair, sekä valvomopöytiä.

 

 

Finnsec 13

Scanmagnetics'in osasto Finnsec'13 messuilla - turvallisuuden ja ergonomian sovellukset kärkenään - Valvomoergonomiasta Humanscale Monitoritelineet, Valvomotuolit Freedom ja Diffrient World Chair.  

 

 

Scanmagnetics'in Habitare'13 on ergonomian asialla - uusi Humanscale Float säätöpöytä yhdistää modernin designin ja vastapaino mekanismin, ilman häiritsevää tukipalkkia jalkatilassa. Floatissa on monia kekseliäitä ominaisuuksia, kuten tasapainoon reagoiva korkeussäätö ja huomattavan laaja säätöalue. Toinen messujen uutuus on Humanscale.n Diffrient World Chair - valkoisena. World Chair sopii moderniin sisustukseen; ja kaikki; runko, kankaat ja verkot, nyt koko-valkoisina. Habitaressa esillä myös Humanscale monitoritelineet, valvomotuolit sekä muut IT-ergonomian tuotteet.  

 

 

Scanmagnetics'in osastolla esiteltiin Humanscale IT-ergonomiaratkaisut: Valokeilassa Freedom Valvomotuoli ja Para/Flex [Paramount] monitoriteline. Mukana olivat luonnollisesti myös monitoritelineet, valvomotuolit sekä muut IT-ergonomian tuotteet.  

 

 

Finnsec 11

Scanmagnetics'in osastolla olivat esittelyssä Humanscale monitoritelineet, valvomotuolit ja IT-ergonomia. Esittelyssä oli myös uusi Opticis DVFX-110 DVI -kuituextender.  

 

 

Scanmagnetics'in osastolla esiteltiin Humanscale monitoritelineet, valvomotuolit ja IT-ergonomian sovellukset.  scanmagnetics@Habitare 11; Helsinki, Syyskuu 2011.

 

 

Scanmagnetics'in osastolla esiteltiin valvomopöytiä, seinään upotettavat näytöt, ikkunakaiuttimilla toteutettu soiva seinä, Panelikaiuttimet ja AV järjestelmiä.  scanmagnetics@Habitare 10; Helsinki, Syyskuu 2010.

 

 

Finntec'10

Scanmagnetics'in osastolla esiteltiin huhtikuussa 2010 teollisuusnäppäimistöjä, KVM/USB/AV-extendereitä ja RGB -muuntajia.

 

 

Scanmagnetics'in osastolla tammikuussa Seal Shield Astianpesukoneessa pestävät antimikrobi näppäimistöt ja sairaaloiden kiertovaunuiksi sopivat mobiilityöpisteet.

 

 

Scanmagnetics'in osastolla oli esillä laaja valikoima Extendereitä ( KVM, USB, DVI, HDMI, valokuitu, CATx), Kalvo- ja metalli-Teollisuusnäppäimistöjä, Teollisuusnäyttöjä, Valvomopöytiä ja RGB -muuntajia JA astianpesukoneessa pestävät näppäimistöt ...  scanmagnetics@Elkom Expo, Helsinki, Syyskuu 2009.

 

 

Scanmagnetics'in osastolla syyskuussa 09 esiteltiin valvomokalusteita, Valvomopöytiä sekä Audio Signage sovelluksia; Paneelikaiuttimia ja Äänisäteilijä, jolla on helppo toteuttaa soiva pöytä, baaritiski, tai liikkeen näyteikkuna.

 

 

Habitare 07

Scanmagnetics esitteli Habitare messuilla Uuden valvomokalustesarjan, yksilölliset pallokaiuttimet ja täyden paletin Digital Signage ratkaisuja.

 

Elkom'07

Scanmagnetics esitteli Elkom´07 messuilla mm. viimeisimmän kehitysversion RGB/EGA/CGA to DVi/VGA -videosignaali muuntajasta, Icron´in USB siirtäjät, mm langaton WiRanger USB siirtäjä ja Nexio´n upotettavat teollisuus LCD näytöt integroidulla infrapuna-kosketusnäytöllä, sekä erilliset kosketusnäyttö-komponentit.

 

FinnTec'06


Scanmagnetics esitteli FinnTec messuilla uudet RGB/EGA/CGA to DVi -videosignaalimuuntajat, Indukey teollisuusnäppäimistöjen uutuudet; vandaalinkestävän, upotettavan metallinäppäimistön (InduSteel2) ja ajoneuvo/Medic -käyttöön soveltuvan, taustavalolla varustetun kompaktisilikoninäppäimistön (InduProof3). Lisäksi NLS Displays.in räkkiterminaalikelkat ja uusi edullisen hintaluokan valokuitu KVM-siirtäjä olivat ensikertaa nähtävillä.

 

Habitare 2005


Scanmagnetics esitteli Call Center ja IT kalusteita, integroitavia näppäimistöjä sekä tietokoneiden hallintaratkaisuja "Habitare" huonekalu ja sisustus -messuilla Helsingissä syyskuussa 2005.

 

Kuntaliiton IT-päivät 05


Scanmagnetics esitteli tuoteperheeksi laajentuneet desinfioitavat näppäimistöt sairaala ja laboratoriokäyttöön kuntaliiton IT-päivillä.

 

Elkom 2005


Elkom messuilla olivat Scanmagnetics'in osastolla pääosassa teollisuuden kvm-ratkaisut, teollisuusnäppäimistöt ja RGB muuntajat.

 

Lääkäripäivät


Desinfioitava näppäimistö InduProof sai ensi-iltansa suomessa Lääkäripäivillä.

 ylösalas
asiakaspalvelu : email [at] scanmagnetics [piste] fi
information in this document is subject to change without notice
copyright ©2023 scanmagnetics oy  •  all rights reserved  •  all trademarks acknowledged