Valvomo-, IT- ja Service Desk -kalusteet
Modulaariset valvomokalustejärjestelmät

Valvomo- ja Call Center -kalusteet

TecnoLan tuoteperhe on hyvä osoitus pitkäjänteisestä tuotenäkemyksestä; alkuaan lähinnä ATK-huoneisiin piilotettu kaluste on löytänyt tiensä toimistoihin, valvomoihin ja muihin jokapäiväisiin käyttöpisteisiin. Harvaa järjestelmää voi vuosien saatossa muokata ATK-hyllystä täysiveriseksi valvomopöydäksi.

Valvomokalusteiden valinta-argumentti on myös laaja vakio-osien valikoima, ja mahdollisuus saada suoraan tehtaalta myös asiakkaan omiin muotoihin ja piirrustuksiin sopivia pöytätasoja, värityksiä, logopaikkoja tms.

Palvelukokonaisuuden ympyrän sulkee asiakkaiden käytössä oleva 3D CAD suunnittelupalvelu, jolla varmistetaan kalusteiden soveltuvuus kuhunkin tilaan ja käyttötarkoitukseen.

 

 

   
 ylösedell.seur.alas 

 

Advantis NG -Valvomokaluste

Kun tarvitaan muuntautumiskykyistä, modernia, tyylikästä, tehokasta konsolikalustetta; vaihtoehtoja ei ole paljon; Järjestelmä on suunniteltu vastaamaan nykyisiä ja tulevia verkottuneen työpisteen tarpeita; kaapeloinnit, laitekaapit, LCD-varret ja sähköistys ovat valmiiksi oikeilla paikoillaan.

Järjestelmästä on myös moneksi; CallCenter.istä Service Deskiin ja IT konehuoneeseen, toimistosta neuvotteluhuoneeseen ja valvomoihin ml. kokonaiset näyttöseinät. Kaluste yhdistää moderniin suunnitteluun alumiinia ja lasia, myös yrityskohtainen väritys, logot ym. personointi on mahdollista valmiiden räätälöintipisteiden ansiosta. Kaluste on suunniteltu sähkösäädettäväksi valvomopöydäksi, jonka rakenteeseen integroituvat kaikki rasioinnit, kaapelivedot ja extender laitteet saumattomasti.


Adobe.pdf dokumentit:
 
 Advantis NG Tuoteluettelo
 
 

 

   

 

TecnoLan Teknisenä IT kalusteena

TecnoLan järjestelmä on alunperin kehitetty ATK-konehuoneen hyllyjärjestelmäksi, jossa hyllyjen kantokyky on mitoitettu suurten palvelimien ja monitorien mukaan. Kunkin hyllyn kantavuus on tyypistä riippuen 100 - 300kg.

Nykyisin tietokoneiden siirryttyä enenevässä määrin räkkeihin, on TecnoLan löytänyt tiensä yhä useammin valvomokalusteeksi teollisuuteen, sekä teknisten tilojen laitekalusteeksi.

Usein panelinäyttöjen rinnalle tarvitaan hyllyjä järjestelmille, jotka eivät ole vielä taipuneet viimeisimmän tekniikan mukaisiksi. Tällöin alunperin hyllyjärjestelmäksi suunniteltu rakenne tarjoaa luonnollisen sopivuuden ja tukevuuden järjestelmälle.


Adobe.pdf dokumentit:
 
 TecnoLan -esite
 
 

 

   

 

TecnoLan Valvomokalusteena

TecnoLan NTF on TecnoLan tuoteperheen laajennus valvomoihin soveltuvilla lisäelementeillä; jakaen suurelta osalta samat peruskomponentit, mutta lisättyinä valvomokäytössä tarvittavilla jaetuilla pöytätasoilla, päädyillä ym. osilla. Koska NTF jakaa muun TecnoLan.in perusosat, on tämän sen hinta saatu edullisemmaksi, kuin luomalla kokonaan uusi tuoteperhe.

Siinä kun Advantis konsolijärjestelmä on suunniteltu design kalusteeksi, on TecnoLan NTF konsolijärjestelmä parhaimmillaan teollisuuden valvomoissa, joissa toiminnallisuuden lisäksi budjetti raamit ovat tärkeänä valintakriteerinä.


Adobe.pdf dokumentit:
 
 TecnoLan NTF -esite
 

 

   

 

TecnoLan Galleria

Designs created by using TecnoLan furniture system.

 

 

   

 

ADN+ / TecnoWork

ADN+ valvomo- / IT -työpöytä pitää sisällään kaikkien viestintä ja sähköistys liitäntöjen kaapeloinnin ja rasioinnin suoraan kalusteen runkoon. Turvallisuutta valvomoiden hektiseen ympäristöön tuovat kannen kulmien turvavalaistus ja Gesabin perinteiden mukainen tukeva teräsrunko. ADN+ pöydässä on normaalien kaapelikanavien lisäksi henkilökohtainen tekninen huoltotila, jossa on helppo hallita kasvavaa määrää latureita ja virtalähteitä. Suunnittelussa on huomioitu käyttäjän liikeradat ja katselukulmat, jolloin työhön ja ympäristön havainnointi on optimaalista. ADN+ kalusteen suunnittelussa on alusta alkaen keskitytty näyttöergonomiaan, kaluste on suunniteltu käytettäväksi ainoastaan paneelinäyttöjen kanssa, joten niiden sijoittelu on saatu joustavaksi.

TecnoWork on suunniteltu pienten kohteiden tekniseksi kalusteeksi käytettäväksi joko itsenäisenä hyllystönä, tai osana laajempaa TecnoLan järjestelmää, jonka kanssa TecnoWork jakaa suuren osan komponenteista.

TecnoWork soveltuu esimerkiksi työpiste, kirjoitinhylly ym. pienkohde -kalusteeksi, joissa ei tarvita TecnoLan järjestelmän korkeita moduli kiinnityspisteitä, vaan täysin aukinainen tausta. Samoin matalilla jaloilla voidaan helposti tehdä hyllystöihin soveltuvia pöytätasoja.


Adobe.pdf dokumentit:
 
 ADN+ esite
 TecnoLan/Tecnowork Flyer
 
 ylösedell.seur.alas 

 

asiakaspalvelu : email [at] scanmagnetics [piste] fi
information in this document is subject to change without notice
copyright ©2018 scanmagnetics oy  •  all rights reserved  •  all trademarks acknowledged