IT ja Toimisto Ergonomia
Järjestys työpisteeseen

Humanscale monitoritelineet, valvomotuolit ja ergonomia

Humanscale suunnittelee ergonomiatuotteita ihmisille - työpaikoille ja työtä varten. Mikä sitten erottaa Humanscalen muista kalustevalmistajista? Toimivuus, vaivattomuus ja huippulaatu. Humanscalen tuotteet toimivat paremmin kuin kilpailijoiden tuotteet [piste]. Humanscale ei tuo uutta tuotetta markkinoille, ellei sillä ole todistettavissa olevaa tehokkuusetua markkinoilla oleviin tuotteisiin. Humanscalen tuotteet suunnitellaan jokapäiväisen työn ympärille, huomioimaan kuinka ihmiset oikeasti istuvat, kirjoittavat ja liikkuvat työpisteissään. Ihmiset eivät suhteuta vartalonsa fyysistä suhdetta esineisiin, joten Humanscalen tuotteet on suunniteltu ajattelemaan käyttäjänsä puolesta. Humanscalen tuotteet reagoivat käyttäjänsä liikkeisiin ja säätyvät käyttäjän vartalon ja liikkeiden mukaan, eikä päinvastoin. Tulos? ohittamaton mukavuus - Kaikissa Humanscalen tuotteissa.

 

 

   
 ylösedell.seur.alas 

 

Monitoritelineet

Veistoksellinen Para/Flex [Paramount] näyttöteline on paitsi muotoilultaan sulava, myös käytännöllinen ja täyttää 24/7 -käytön tiukat vaatimukset. Paramount tuo kaaren muodossa näkökenttään 4 - 8 monitoria. Näyttöjen asennus on nopeaa; kokoontaittumiseen ja laajennukseen tarvittavat komponentit ovat aina valmiina perusrungossa - ilman irto-osia. Paramount säätyy vapaasti kaikkiin katselukulmiin monitorin asennuspisteen pallonivelen ansiosta ja 2. kerros on irroitettavissa / asennettavissa myöhemmin.

M8 monitoritelineellä laajin tuki eri valmistajien monitoreille - M8 kantaa max. 19 kg kuorman. M8 yhdistää teollisuustason rakenteen ohueen muotoiluun tehden siitä parhaan kumppanin painavalle monitorille. M8 Crossbar jakaa telineen kapasiteetin kahdelle max. 9 kg painoiselle näytölle vaakakiskon avulla. Crossbar.in yht'aikainen korkeus-säätö molemmille monitoreille on käytännöllinen usean käyttäjän työpisteessä.

Yleisin rakenne monitoritelineissä on suuri, vikaherkkä kaasusylinteri. M2 käyttää innovatiivista mekaanista jousirakennetta, joka takaa poikkeuksellisen tuen ja kestävyyden yhdistettynä keveään ja ohkaiseen designiin.

Uusi M/Flex Joustaa 1-12 monitorin telineeksi.

 

 

   

 

Access Rail ratkaisut

Humanscale Access Rail on vapaasti muokattava kiskojärjestelmä joka parantaa työmukavuutta; tuo tilaa pöydille ja työpisteisiin, auttaa järjestyksen pitämisessä, helpottaa eri laitteiden saavuttamista ja käyttöä.

Kiskojärjestelmä on suunniteltu erityisesti PACS/NOCS -ympäristöihin, Komentokeskuksiin ja hälytyskeskuksiin sekä valvomoihin, eli kaikkialle joissa pöydänkannet ovat pullollaan useita monitoreja, valaisimia ja laitteita.

 

Adobe.pdf dokumentit:
 
 Access Rail kiskojärjestelmä -esite
 

 

   

 

Valvomotuolit, säätöpöytä

Kymmenen Design palkinnon voittaja - ml. arvostettu ID Design Review 2000 - Niels Diffrientin suunnittelema Freedom valvomotuoli on mullistanut task-tuolien käsitteen. Selkänojan automaattinen painoon reagoiva vastapainomekanismi; synkronisesti säätyvät käsinojat; dynaamisesti sijoitettu pääntuki ja ulkopuolinen runko asettavat uudet standardit 24/7 tuoleille - tulos: mukava istumisasento ja pienempi vamman riski pitkäaikaisessakin käytössä. Freedom vapauttaa säätövipujen viidakosta, tuoli säätyy istujan mukaan, ilman helposti rikkoutuvia säätömekanismeja - joten Freedom sopii hyvin myös usean käyttäjän työpisteisiin. Lisäksi Freedom on kooltaan pienempi ja painoltaan kevyempi kuin autonistuimesta muokatut tuolit.

Red Dot 2010 Design Award "Best of the best" voittaja Diffrient World Chair on Humanscalen ensimmäinen täysin verkkomateriaaliin perustuva tuolirakenne. Kuten edeltäjänsä Liberty, Diffrient World'in kolmeen paneeliin jaettu selkänoja tukee vartaloa ja lannerankaa, venymättömästä verkkomateriaalista toteutettu istuin vähentää reisien kosketusrasitusta ja istuinosan etureunan aiheuttamaa painetta polvien alapuolella. Diffrient World’in suuri innovaatio on mekanismivapaa kallistustoiminto, joka perustuu kaksiosaiseen runkoon ja fysiikan lakeja soveltaen tarjoaa automaattisen, tasapainoisen tuen läpi koko kallistusalueen - tuloksena käyttäjäystävällisin, intuitiivisin istumiskokemus. Diffrient World.in valmistuksessa on käytetty kolmasosa perinteisen tuolin osien määrästä joten myös paino on laskenut puoleen perinteisestä toteutuksesta.

Humanscale Float säätöpöytä yhdistää modernin designin ja vastapaino mekanismin, ilman häiritsevää tukipalkkia jalkatilassa. Floatissa on monia kekseliäitä ominaisuuksia, kuten tasapainoon reagoiva korkeussäätö ja huomattavan laaja säätöalue.

Humanscale QuickStand säätöteline muuttaa jokaisen työpöydän moderniksi ja ergonomiseksi istu/seiso työpisteeksi.

 

 

   

 

LED pöytävalaisimet

Lämpimin ja kaunein valo joka on koskaan nähty LED task valaisimesta. Hyödyntäen viimeisimpiä MCX LED Technologian saavutuksia, Element Vision luo laajan, väritarkan, heijastuksettoman, ergonomisen valon kaikkiin käyttötilanteisiin - Ja yksi MCX LED luo vain yhden varjon. Energiansäästö ulottuu pidemmälle kuin 7W tehonkäyttöön, Valaisimessa on himmennin sekä PIR ilmaisin, joka sammuttaa valaisimen kun käyttäjä lähtee työpisteestä. Element 790 yhdistää estetiikan tehokkaaseen 6W LED valaisuun - 50,000h käyttöikä - 25 vuotta tyypillisessä 9-to-5 toimistossa.

Horizon LED task valaisin - muodon ja käytettävyyden liitto, on Thin Film Teknologian™ ensimmäinen sovellus valaisimessa. Horizon hyödyntää sarjaa korkeatehoisia LED.ejä jotka ympäröivät polykarbonaatista ja optisista filmi -kerroksista rakennettua valopäätä. Horizon Thin Film tuottaa laajan, lämpimän ja heijastuksettoman 3000K valon - paras valonlähde ergonomiseen työpisteeseen. Pisteenä i.n päällä Horizon'in himmenninkytkin yhdistää virransäästön ja kauniin valon mihin tahansa käyttötilanteeseen.

 

 

   

 

Ergonomia

Humanscale CPU telineet mahdollistavat teknologia investointien turvallisen ja tehokkaan säilytyksen mukautuen eri kokoisten laitekoteloiden asennuksiin.

 

Adobe.pdf dokumentit:
 
 Keyboard Tray -esite
 CPU Telineet -esite
 
 ylösedell.seur.alas 

 

Humanscale tuoteinformaatio

Adobe.pdf dokumentit:
 
 Humanscale Brand Book
 QuickStand säätöteline -esite  
 
asiakaspalvelu : email [at] scanmagnetics [piste] fi
information in this document is subject to change without notice
copyright ©2017 scanmagnetics oy  •  all rights reserved  •  all trademarks acknowledged