Pestävät, antimikrobiset
Näppäimistöt ja hiiret

SealShield - auttaa mikrobien torjunnassa

Uutiset sairaalassa tarttuneiden infektioiden ( HAI - Hospital Acquired Infections ) leviämisestä nostavat tietoisuutta puhtaanapidon tärkeydestä sairaala-henkilökunnan keskuudessa. Seal Shield™ pestävät näppäimistöt ja hiiret ovat vastaus näihin haasteisiin. Myös raportit MRSA virusten leviämisestä kouluissa ovat huolenaihe; yksittäisiä tapauksia on jo raportoitu Center for Disease Control.in toimesta Yhdysvalloissa, lähteinä usein luokkahuoneissa käytetyt näppäimistöt - tilaus helposti pestäville näppäimistöille on olemassa.

100% Vesitiivis - Taatusti ! Kaikki tuotteemme täyttävät IP68 standardin vaatimukset -  [ IP LUOKAT ] - laitteen upottamisen nesteeseen - näppäimistöjämme voi myös käyttää veden alla. Seal Shield tuotteet on suunniteltu pestäviksi; työpisteestä tai perheen oleskelutiloista astianpesukoneeseen tai pesualtaaseen. 100% Astianpesukoneen kestävä Varma tapa puhdistaa näppäimistöt, hiiret ja kaukosäätimet on niiden pesu astianpesukoneessa, tai liottaminen ja harjaaminen pesuainevedessä pesualtaassa.

Antimikrobinen ! Kaikki SILVER tuotelinjan tuotteet sisältävät ainutlaatuisen SILVER SEAL™ suojauksen, joka hyödyntää luontaisia, puhtaita hopea-ioneita, yhdistettynä korkealuokkaiseen muoviraaka-aineeseen. Näin saavutetaan turvallinen, tehokas ja epäorgaaninen antimikrobinen vaikutus. SILVER SEAL™ suojauksen on todistettu turvallisesti ehkäisevän mikrobi-kasvua ja vähentävän hajua aiheuttavien bakteerien leviämistä.

 

 

   
 ylösedell.seur.alas 

 

Seal Shield näppäimistöt

Silver Seal™ pestävä TrueType näppäimistö

Silver Seal™ on true-type näppäimistö, jonka rakenne on sellaisenaan vesitiivis, nesteeseen upotettava IP68  [ IP LUOKAT ], astianpesukoneen kestävä ja antimikrobinen - Silver Seal toimii myös veden alla

Quick Connect™ Langallisten näppäimistöjen Quick Connect™ ominaisuus koostuu lyhyestä USB kaapelista kullatuilla kontakteilla, jossa on patentoitu Seal Cap™ suojahattu. Lisäksi siihen kuuluu 2,3 metrinen USB-jatkokaapeli, joka pysyy pesun ajan kiinnitettynä tietokoneeseen - ilman ryömimistä tietokoneen taakse.


SILVER SURF™ pestävä multimedia -näppäimistö

SILVER SURF™ näppäimistössä on kannettavasta tietokoneesta lainattu matala näppäinprofiili ja ohjelmoitavat näppäimet. Saatavana langallinen ja 2.4 GHz langaton versio sekä SEAL PAD™ tasohiirellä (Touch Pad) varustettu malli. Seal Shield näppäimistöjen tapaan täyttää Silver Surf IP68 luokan vaatimukset. 

   

 

Pestävät hiiret ja kaukosäätimet

SILVER SURF™ Vesitiivis, pestävä hiiri.

The SILVER SURF™ Mouse is a fully submersible, washable laser mouse with a unique SEAL GLIDE™ scroll feature.  The SEAL GLIDE™ uses touchpad technology and provides a natural and intuitive scroll solution for easy web site navigation.  The high grade laser insures accurate tracking on any surface, even for medical or gaming applications.  The SILVER SURF™ Mouse is offered in 2.4 GHz wireless and corded versions.Adobe.pdf dokumentit:
 
 Silver Surf Mouse Hiiren -esite
 
 ylösedell.seur.alas 

 

Seal Shield tuoteinformaatio

Adobe.pdf dokumentit:
 
 Antibakteeri Näppäimistöt mikrobeja vastaan
asiakaspalvelu : email [at] scanmagnetics [piste] fi
information in this document is subject to change without notice
copyright ©2017 scanmagnetics oy  •  all rights reserved  •  all trademarks acknowledged