Teollisuusnäppäimistöt
Näppäimistöt teollisuuteen, terveydenhuoltoon ja terminaaleihin

Indukey näppäimistöt

InduKey on eräs johtavista teollisuusnäppäimistöjen valmistajista maailmanlaajuisesti. Malliston painopisteinä ovat paitsi perinteiset teollisuus-sovellukset, myös lääketieteen desinfioitavat mallit, tuotteet elintarvike ja lääketeollisuuden tarpeisiin sekä POI ja informaatioterminaaleihin. Indukeyn eräs suurimmista vahvuuksista on laaja perusmallisto, josta löytyy ratkaisu lähes kaikkiin ajateltavissa oleviin tiedonsyöttötarpeisiin. Koska Indukey valmistaa näppäimistöt alusta saakka itse, voidaan asiakkaiden muutostoivomukset toteuttaa epäbyrokraattisesti ja edullisesti.

InduKey, the leading industrial and medical keyboard supplier, develops and manufacturers a complete range of rugged keyboards and input devices for industrial and medical markets. InduKey offers the largest range of keyboards (with trackball, touchpad, mouse or joystick) and carefully designs each product for the demanding requirements of diverse applications such as industrial, medical, military, POI and food & beverage.

With you from the beginning, our support starts in the development phase of your new device. After a thorough consultation, we will assist you in selecting the best input technology for your special application. Then InduKey takes you into the production phase with either your key module or front panel with electronic or complete keyboard housed in your innovative customized enclosure. Specializing in complete electromechanical and electronic input devices including keyfields, controllers and different housings, we assist you from your first idea to the ready made mass production.

 

 

   
 ylösedell.seur.alas 

 

InduProof desinfioitavat näppäimistöt

InduProof näppäimistöperhe sisältää 3 näppäimistöä, ja erillisen optisen hiiren, jotka kaikki on suojattu IP68 standardin mukaisesti, eli ne kestävät upotuksen 3m syvään nesteeseen.  [ IP LUOKAT ] Kaikki tämän näppäimistösarjan mallit ovat täysin desinfioitavissa yleisesti sairaalakäytössä olevilla puhdistusaineilla, joista on myös saatavana ainesosaluettelo.

Vaihtoehtoina ovat täysikokoinen, numeroblokilla ja sormihiirellä varustettu induproof "classic", täysikokoinen InduProof2 ja sen pariksi suunniteltu erillinen InduMouse -hiiri sekä Uusimpana tulokkaana pienen pohjapinta-alan InduProof3.

InduProof3 näppäimistö yhdistää desinfioitavan pintamateriaalin, sisäänrakennetun tappihiiren, sekä taustavalo-option samaan kompaktiin näppäimistöön. Pieni koko mahdollistaa käyttämisen esimerkiksi mittalaitteiden yhteydessä, ja taustavalo optio laajentaa käyttöaluetta leikkaus-salien ja osastojen yöaikaiseen käyttöön sekä vaativiin ajoneuvosovelluksiin ( materiaalin lämpötila-alue +90 .. -40 C). Saatavana molemmat liitintyypit, sekä kaikki kieliversiot.

InduProofMED on sairaalaympäristöön kehitetty silikoninäppäimistö parinaan InduMouseMED IP68 optinen hiiri. Uutta ovat entistäkin kevyempi näppäintuntuma, jossa on kuitenkin säilytetty kirjoitusvaste, sekä silikonipintaan integroitu antimikrobi -agentti, joka auttaa taistelussa mikrobeja vastaan jo niiden yrittäessä kiinnittyä näppäimistöön. Näppäimistön IP luokka ja materiaalin lämpötila-alueet ovat samat kuin muissa InduProof tuotteissa.

Induproof ADVANCED - IP68 suojattu kombi-näppäimistö yhdistää aikaisempien Induproof mallien parhaita ominaisuuksia ja sairaaloiden hoitohenkilöstön esille nostamia parannusehdotuksia; Induproof3 tyypin tapaan siihen on suoraan integroitu osoitinlaite, eliminoiden erillisen hiiren tarvetta. Samoin virrankatkaisunappi on uutta; mahdollistaen huolettoman pyyhkimisen myös kesken käytön. Kevyt näppäimistötuntuma on lainattu edistyksellisestä InduproofMED.sta; kirjoittaminen täysiverisellä teollisuusnäppäimistölläkin voi olla pehmeää JA tunnokasta. Induproof Advanced saatavana PS2 ja USB -liittimin ja haluttuna kieliversiona. Saatavana myös uusi versio Indumouse IP68 hiirestä.


 

 

 

TKS 105/088 Kalvonäppäimistöt

TKS perheen näppäimistöjen näppäintekniikka perustuu kalvon alle sijoitettuihin OMRON kytkimiin, jotka takaavat kevyemmän näppäintuntuman ( esim. verrattuna TKF-näppäimistösarjan siltakytkentään - ks. alla).

Kalvonäppäimistöjen yleisenä etuna muihin tekniikoihin on tasaisen pinnan ansiosta hyvä puhdistettavuus. Indukeyn käyttämä kalvomateriaali kestää yleisimpiä puhdistus ja desinfiointi aineita, sekä likaa ja öljyjä.

Kaikki mallit ovat saatavina pöytäkoteloituina, 19"räkkiasennettavina, sekä upotettavina malleina. Indukey'n kalvonäppäimistöt on suojattu IP65 standardin mukaisesti ja saatavilla normaalilla pallohiirellä, IP68 suojatulla optisella pallohiirellä, kosketus tasohiirellä(touchpad) tai joystick ohjainlaitteella.  [ IP LUOKAT ] Liitosvaihtoehdoista ovat tarjolla PS2 ja USB. Kaikki kalvonäppäimistöt voidaan räätälöidä logoilla, väreillä tms.

Uusi ominaisuus joka on integroitu TKS- sarjan näppäimistöön on älykortin/chip.in lukuominaisuus.

InduMedical Antibakteeri kalvonäppäimistö on pinnoitettu erityisellä bakteereita ja viruksia tappavalla Microban pinnoitteella; (mm. MRSA, Pseudomonas aeruginosa, Streptococcus faecalis -vastaan). Yhdistettynä tasohiireen saavutetaan täysin tasainen, optimaalisesti puhdistettavissa oleva pinta, soveltuu hyvin esim. GMP (Good Manufacturing Practice) ja HACCP (Hazard Analysis and critical Point-System) vaatimusten täyttämiseen. Kuten kaikista Indukeyn näppäimistöistä, on myös InduMedical.ista mahdollista tehdä asiakaskohtaisia versioita yrityksen omien värien ja logojen painatuksilla.


 

   

 

InduSteel & InduDur -näppäimistöt

UUTTA !   InduDur on uusi hiilikuitu etulevyllä varustettu näppäimistö, joka antaa uusia mahdollisuuksia kioskien ja asiointipisteiden toteuttamiseen. Saatavana 38mm hiiripallolla tai ilman.

InduSteel metallinäppäimistö perhe sisältää kaksi mallia, Industeel ja uuden InduSteel2 mallin. Ensiksimainittu näppäimistö on varustettu funktionäppäimillä sekä 25mm pallohiirellä tai TouchPad tasohiirellä.

InduSteel2 näppäimistö on varustettu suuremmalla 38mm trackball pallolla, joka on erityisesti varmistettu vandaalinkestävillä rakenneratkaisuilla. Samoin tästä mallista on jätetty pois automaattikäytössä hankalat funktionäppäimet. Molemmat näppäimistöt ovat saatavana molemmilla liitintyypeillä, eri kieliversioilla sekä tarvittaessa räätälöidyillä etulevyillä.

InduSteel3 näppäimistö yhdistää metallinäppäimistön, suuren 38mm metalli trackball pallohiiren, sekä täysikokoisen numeronäppäimistön, kaikki yhtenäiseen etulevyyn integroituna.


 

   

 

TKF kalvo/alumiininäppäimistöt

TKF-sarjan näppäimistöjen suunnittelun lähtökohdaksi on otettu mahdollisimman ohut rakenne. Tämä on saavutettu käyttämällä näppäinkytkentänä Gold-on-Gold siltakytkentää, joka tarjoaa täsmällisen, joskin hieman TKS105 sarjassa käytettäviä, erillisiä mikrokytkimiä kovemman, näppäintuntuman.

TKF sarjan edelleenkehitysversiona on juuri esitelty uusi InduStyle näppäimistöperhe, jossa näppäimistön tekniikka on sijoitettu yhdestä valualumiinipalasta koneistettuun runkoon. Näppäimistön kompaktein mitta, korkeus, onkin näin saatu 15.5mm mitallaan sopivaksi muunmuassa 19" vetolaatikoihin ja muihin pientä korkeutta vaativiin ratkasuihin.

The InduStyle is available as keyboard only or with an integrated capacitive touchpad. Interface options are PS/2 or USB. InduKey also offers language layout options as well as full customisation of the frontsheet.


 

   

 

TKG Silikoni/alumiini näppäimistöt

Indukeyn silikoninäppäimistöt perustuvat alumiinisen etulevyn taakse asetettuun silikonimattoon, joka tarjoaa hyvän näppäintuntuman sekä toimii samalla rakenteellisena tiivisteenä. Indukeyn enimminen tuoteperhe jatkaa suosiotaan erityisesti teollisuuden ja infopisteiden edullisena ja käyttövarmana näppäimistövaihtoehtona.

Näppäintuntuman keveydestä vastaavat mallistossa silikonimaton alla käytettävät näppäinkytkimet. Näppäimistöt ovat saatavissa sekä ilman hiirtä, että pallo ja taso touchpad hiiri vaihtoehdoilla. asennusvaihtoehtoina ovat tarjolla kotelointi pöytäkotelon, ja pintaan upotettavat mallit.


Adobe.pdf dokumentit:
 
 InduSilicone TKG-083 tuoteperhe -esite
 

 

   

 

Numeronäppäimistöt ja pallohiiret

Osana näppäimistötarjontaa löytyvät valikoimista myös erilliset osoitinlaitteet; pallohiiret, touchpad.it, sekä numeronäppäimistöt.

Myös tässä mallistossa on valittavissa hiirinäppäinten osalta kalvo ja silikonimattoon perustuva teknologia.


 

   

 

Räätälöidyt teollisuusnäppäimistöt

Indukeyn kokonaisosaaminen on paketoitu InduCustom räätälöintipalveluksi, jonka puitteissa voimme palvella Teitä kaiken kokoisissa projekteissa. Indukeyn standardituotteiden paletti on huomattavan laaja, joka mahdollistaa projektin pohjaksi sopivan perusmallin löytämisen helposti ja nopeasti. Koska lähestymistavassamme pyörää ei tarvitse keksiä uudestaan, tarkoittaa räätälöinti pienimmillään asiakkaan omien tunnistevärien ja/tai logojen painamista kalvoon, tai kaivertamista etulevyyn.

Toisena ääripäänä pystymme tarjoamaan kokonaisten ohjauslaitekokonaisuuksien räätälöintiä perustuen asiakkaan ideaan, tai valmiisiin CAD kuviin. Myös alihankintana tehtävät laitekokonaisuuksien kotelot sekä näytön/näppäimistön yhdistelmät ovat mahdollisia toteuttaa Indukeyn monivuotisella kokemuksella.

Indukey valmistaa itse kaikki näppäimistöissä käytettävät komponentit, controllerit, ym. joten myös osaratkaisujen tarjoaminen on joustavaa ja edullista.

InduPrint is a new digital printing technology, allowing unique design for your membrane keyboard. InduPrint ensures fast, high quality printing of polyester front foils for industrial and IP rated keyboards with any design or image of your choice, from company logo to full color photos. This process allows the use of different color modes (RGB, CMYK, RAL, HKS, Pantone) and displays a full spectrum of the colors.

Make your keyboards personal - Your logo, shapes of corporate identity and photos for the keyboard surface.


Adobe.pdf dokumentit:
 
 InduCustom -esite ( 3MB )
 
 ylösedell.seur.alas 

 

Indukey tuoteinformaatio

Adobe.pdf dokumentit:
 
 Indukey tuoteluettelo 2010 (10MB)
 Indukey tuoteluettelo 2008 (13 MB)
 Indukey terveydenhuoltosovellukset
asiakaspalvelu : email [at] scanmagnetics [piste] fi
information in this document is subject to change without notice
copyright ©2019 scanmagnetics oy  •  all rights reserved  •  all trademarks acknowledged